Vi reder ut dina frågetecken!

Efter att bolagets affärstransaktioner bokförts och redovisningen är upprättad så att bokslutet är klart och lett till en årsredovisning eller årsbokslut är det dags att deklarera bolagets affärsställning och rapportera detta till skatteverket.

Att upprätta en deklaration  eller en inkomstdeklaration är ett sista steg i redovisningsprocessen. Vi på Ekonomernas Hus hjälper såväl privatpersoner som företag med deklarationsarbetet. Att anlita en kunnig leverantör för att upprätta en korrekt deklaration, inkomstdeklaration lönar sig som regel alltid för dig eller ditt företag.

Som privatperson måste du också upprätta inkomstdeklaration. I deklarationsarbetet kan vara svårt att veta vilka avdrag man har rättighet att göra. Du kanske har sålt en fastighet, behöver hjälp att återföra ett uppskov eller har bedrivit näringsverksamhet i enskild firma under året. Vi reder ut dina frågetecken!

Vill du ha hjälp att deklarera din privata inkomstdeklaration är du välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans ser över din deklaration för att vi gemensamt skall kunna skapa oss en bild över vad vi kan hjälpa dig med i ditt deklarationsarbete.


Vill ni veta mer om våra tjänster, kontakta Ekonomernas Hus i Karlstad på 054-771 70 00, eller maila oss via formuläret här på sidan, så kontaktar vi dig.