2013-08-25

Vi är en affärsresebyrå med säte i Karlstad. Vi såg det som en självklarhet att från början ha kontroll på våra räkenskaper, vi valde därför att anlita vår redovisningskonsult hos Ekonomernas Hus AB

Då vi skulle välja redovisningskonsult för vår affärsresebyrå valde vi Ekonomernas Hus AB, rekommendationen kom från vår revisor. Vi använder oss av ett affärssystem där ekonomisystemet finns integrerat i försäljningssystemet, detta innebär att vi också måste ha vår redovisning på plats. När vårt system implementerades åkte vi tlilsammans med vår redovisdningskonsult på Ekonomernas Hus på en utbildning hos leverantören för att forma och beställa vårt redovisningssystem utifrån våra egna kriterier.

Ekonomernas Hus stämmer löpande av våra räkenskaper och vi går efteråt tillsammans igenom bolaget balans och resultaträkning. Att veta att bolagets bokföring är sund och att alltid ha kontroll på hur bolaget mår gör det roligare att arbeta och enklare att nå nya mål.

Anders Carlsson
VD

Smart Travel i Karlstad AB

www.smart-travel.se


Vill ni veta mer om våra tjänster, kontakta Ekonomernas Hus i Karlstad på 054-771 70 00, eller maila oss via formuläret här på sidan, så kontaktar vi dig.