Styr och kostnadseffektivisera med e-Redovisning!

Med e-Redovisning eller redovisning på nätet når du i realtid din redovisning vart du än befinner dig. Det enda du själv behöver är tillgång till en dator. Du arbetar mot samma server som oss på Ekonomernas Hus, där vi tillsammans med dig skapar din redovisning utifrån dina egna kriterier.

Detta innebär flera fördelar för dig som företagare. Du kan själv styra över hur mycket av den löpande redovisningen du vill sköta själv.

Du kan välja att själv sköta faktureringen och skriva ut fakturan hemma och skicka den till kund, samtidigt som den automatiskt registreras hos oss för att undvika dubbelarbete. Du kan själv sköta registrering av leverantörsfakturor och du har alltid kontroll över vilka leverantörsfakturor du har betalat till dina leverantörer och vilka kundfakturor du har fått betalt för av dina kunder, genom att när helst du vill, logga in i ditt redovisningssystem. Att till denna tjänst lägga till fakturascanning skapar ett mycket slagkraftigt koncept.

Vi använder främst Visma Administration och Fortnox till våra redovisningskunder men kan givetvis anpassa oss efter de önskemål kunden  har på sitt val av redovisningsprogram.


Vill ni veta mer om våra tjänster, kontakta Ekonomernas Hus i Karlstad på 054-771 70 00, eller maila oss via formuläret här på sidan, så kontaktar vi dig.