2013-08-25

Vi är ett lagerintensivt bolag där lageromsättningen är hög. Det är därför viktigt att hela tiden se till att lagret hålls uppdaterat mot in och utleveranser. Inte minst för att redovisningen skall stämma men också för att snabbt kunna se vilka articklar som finns i lager utan att detta kräver fysisk en avräkning i lagret.

Vi använder e-redovisning hos ekonomernas hus. Detta innebär att vi när som helt kan se vår redovisning i realtid genom att logga in i vår redovisning via ekonomernashus hemsida från vilken dator som helst, här ser vi våra reskontror vi kan ta ut elektroniska betalfiler från bankgirocentralen och automatiskt uppdatera kundreskontra, vi kan skapa filer för betalning av leverantörsfakturor och skicka dessa till banken och slipper på så sätt massor av extraarbete när leverantörsbetalningar inte behöver knappas in. Inte minst viktigt är att då vi skapar våra fakturor direkt i redovisningssystemet sker avräkning av sålda produkter direkt mot lagret och lagersaldot hålls därför alltid uppdaterat.

Samtliga av våra leverantörsfakturor scannas och kan därför tas ut elektroniskt ur redovisningen om det skulle behövas, på så vis slipper vi massor av pappershantering.

Jonas Lennbjer

Bearskin AB

www.bearskin.se


Vill ni veta mer om våra tjänster, kontakta Ekonomernas Hus i Karlstad på 054-771 70 00, eller maila oss via formuläret här på sidan, så kontaktar vi dig.